VARIOUS - THE CONCERT FOR BANGLA DESH
3 LP KİTAPÇIKLI
BOX EKSİKTİR
A1 George Harrison & Ravi Shankar– George Harrison / Ravi Shankar Introduction
A2 Ravi Shankar– Bangla Dhun
B1 George Harrison– Wah-Wah
B2 George Harrison– My Sweet Lord
B3 George Harrison– Awaiting On You All
B4 Billy Preston– That's The Way God Planned It
C1 Ringo Starr– It Don't Come Easy
C2 George Harrison– Beware Of Darkness
C3 George Harrison– Introduction Of The Band
C4 George Harrison– While My Guitar Gently Weeps
D1a – Jumpin' Jack Flash
D1b – Youngblood
D2 George Harrison– Here Comes The Sun
E1 Bob Dylan– A Hard Rain's Gonna Fall
E2 Bob Dylan– It Takes A Lot To Laugh, It Takes A Train To Cry
E3 Bob Dylan– Blowin' In The Wind
E4 Bob Dylan– Mr. Tambourine Man
E5 Bob Dylan– Just Like A Woman
F1 George Harrison– Something
F2 George Harrison– Bangla Desh
PLAK: VG+
İZMİR"DE HER TÜRLÜ GRAMOFON,PİKAP TAMİR VE BAKIMI TAŞPLAK,45"LİK,33"LÜK PLAK SATIŞI YAPMAKTAYIZ
GRAMOFON EVİ NDE HER TÜR PİKAP VE GRAMOFON İĞNESİDE BULABİLİRSİNİZ,ARADIĞINIZI BİRDE BİZE SORUN
SS (Still Sealed ? Orjinal Ambalajı Açılmamış): Orjinal fabrika ambalajı hiç bir şekilde açılmamış plaklar için kullanılır.
M (Mint ? Hiç Kullanılmamış): SS?den tek farkı orjinal ambalajının olmaması yahut açılmış olmasıdır. Hiç iğne değmemiş plaklar için kullanılır.
M- (Mint Minus): En yüksek derecede itina ile kullanılmış, en ufak defosu bulunmayan plaklardır. Kapak ve etiket için de aynı tanımlama geçerlidir.
EX (Excellent ? Mükemmel): Minimum derecede kullanılmışlık belirtileri bulunur. Herhangi bir çizik bulunduğu takdirde bu tanımlama kesinlikle kullanılmaz; sadece çok hafif bir kaç sıyrık varsa kullanılabilir.
EX- (Excellent Minus): Plağın ve kapağın çeşitli yerlerindeki (sırt, etiket, disk yüzeyi...) kullanılmışlık belirtileri görülebilir ölçüdedir. Plakta rahatsız edici bir çizik veya dipses bulunmamalıdır.
VG+ (Very Good Plus ? İyi Durumda): Plak ve kapak belirgin bir kullanılmışlık arz eder. Disk yüzeyinde çeşitli sıyrık ve izler vardır, ve parlaklık hafifçe kaybolmuştur. Herhangi bir atlama ve takılma kesinlikle bulunmaz. Kapakta çeşitli aşınmalar ve hafif bükülmeler olabilir ama herhangi bir yırtık veya eksik olmamalıdır.
VG (Very Good ? Vasatın Üstü): Plak ve kapak oldukça fazla derecede kullanılmıştır. Disk yüzeyi parlaklıklığını kaybetmiştir, çeşitli çizik ve izler içerir. Hafif iğne ağırlığında takılmalar olabilir ama hiçbir atlama olmaması gerekir. Plak kapağı aşınmıştır, rengi solmuş olabilir. Diskin izi (ring wear) belirgin şekilde görülür.
G (Good - Vasat): Plak ve kapak aşırı derecede kullanılmıştır. Plakta derin çizikler bulunabilir, atlamalar ve takılmalar vardır. Kapak çok yıpranmıştır, disk izi çok belirgindir ve kapakta çeşitli bükülmeler ve yırtıklar vardır.
P (Poor ? Kötü Durumda): Plaktaki çizikler çok fazla ve derindir. Disk yüzeyi ve etiket çok yıpranmıştır. Hatta kapak yırtık ve eksik; plak, kırık olabilir. Bu durumdaki bir plak zaten sık olarak satışa sunulmaz; ancak tarihi veya arşivsel önemi büyük olan plaklarda mevzu bahis olabilir.