VARIOUS - 23 HITS DE JAHRES

650 TL
Sepete Ekle

VARIOUS - 23 HITS DE JAHRES 

2 LP

A1    Yvonne Schwalbé–    Wunder Gibt Es Immer Wieder
A2    Rainer Kossack–    Dein Schönstes Geschenk
A3    Tony –    Nuevo Laredo
A4    Ramona*–    Du - Ich Brauche Was Und Das Bist Du (You)
A5    Rainer Kossack–    Das Schöne Madchen Von Seite 1
A6    Edina Pop–    Komm, Komm Zu Mir (Knock, Knock, Who's There?)
B1    Hajo–    Annabella
B2    Marianne Rosenberg–    Mr. Paul McCartney
B3    Benno Löhns–    Geh Nicht Vorbei
B4    Thorsten Engels–    Ein Madchen Nach Mass
B5    Vicky–    St. Tropez - Gitarren Bei Nacht
C1    The Soulful Dynamics*–    Mademoiselle Ninette
C2    Farrow & Mason–    Cecilia
C3    Free–    All Right Now
C4    Hotlegs–    Neanderthal Man
C5    Farrow & Mason–    Bridge Over Troubled Water
C6    Sir Douglas Quintet–    What About Tomorrow ?
D1    Peggy–    All Kinds Of Everything
D2    Los Incas–    El Condor Pasa
D3    The Candies –    Sugar, Sugar
D4    Peter Newton –    Yellow River
D5    Nelson Cooper–    In The Summertime
D6    Neil Diamond–    Holly Holy

PLAK: VG+

KAPAK: EX

PLAK VE KAPAK KONDİSYON DEĞERLENDİRMELERİ

SS (Still Sealed ? Orjinal Ambalajı Açılmamış): Orjinal fabrika ambalajı hiç bir şekilde açılmamış plaklar için kullanılır.

M (Mint ? Hiç Kullanılmamış): SS?den tek farkı orjinal ambalajının olmaması yahut açılmış olmasıdır. Hiç iğne değmemiş plaklar için kullanılır.

M- (Mint Minus): En yüksek derecede itina ile kullanılmış, en ufak defosu bulunmayan plaklardır. Kapak ve etiket için de aynı tanımlama geçerlidir.

EX (Excellent ? Mükemmel): Minimum derecede kullanılmışlık belirtileri bulunur. Herhangi bir çizik bulunduğu takdirde bu tanımlama kesinlikle kullanılmaz; sadece çok hafif bir kaç sıyrık varsa kullanılabilir.

EX- (Excellent Minus): Plağın ve kapağın çeşitli yerlerindeki (sırt, etiket, disk yüzeyi...) kullanılmışlık belirtileri görülebilir ölçüdedir. Plakta rahatsız edici bir çizik veya dipses bulunmamalıdır.

VG+ (Very Good Plus ? İyi Durumda): Plak ve kapak belirgin bir kullanılmışlık arz eder. Disk yüzeyinde çeşitli sıyrık ve izler vardır, ve parlaklık hafifçe kaybolmuştur. Herhangi bir atlama ve takılma kesinlikle bulunmaz. Kapakta çeşitli aşınmalar ve hafif bükülmeler olabilir ama herhangi bir yırtık veya eksik olmamalıdır.

VG (Very Good ? Vasatın Üstü): Plak ve kapak oldukça fazla derecede kullanılmıştır. Disk yüzeyi parlaklıklığını kaybetmiştir, çeşitli çizik ve izler içerir. Hafif iğne ağırlığında takılmalar olabilir ama hiçbir atlama olmaması gerekir. Plak kapağı aşınmıştır, rengi solmuş olabilir. Diskin izi (ring wear) belirgin şekilde görülür.

G (Good - Vasat): Plak ve kapak aşırı derecede kullanılmıştır. Plakta derin çizikler bulunabilir, atlamalar ve takılmalar vardır. Kapak çok yıpranmıştır, disk izi çok belirgindir ve kapakta çeşitli bükülmeler ve yırtıklar vardır.

P (Poor ? Kötü Durumda): Plaktaki çizikler çok fazla ve derindir. Disk yüzeyi ve etiket çok yıpranmıştır. Hatta kapak yırtık ve eksik; plak, kırık olabilir. Bu durumdaki bir plak zaten sık olarak satışa sunulmaz; ancak tarihi veya arşivsel önemi büyük olan plaklarda mevzu bahis olabilir.

GEÇMİŞİN EZGİLERİ YENİDEN CANLANIYOR

gramofonevi

 

İZMİR'DE HER TÜRLÜ GRAMOFON,PİKAP TAMİR VE BAKIMI TAŞPLAK,45'LİK,33'LÜK PLAK SATIŞI YAPMAKTAYIZ

 

GRAMOFON EVİ NDE HER TÜR PİKAP VE GRAMOFON İĞNESİDE BULABİLİRSİNİZ,ARADIĞINIZI BİRDE BİZE SORUN"

 

DİĞER ÜRÜNLERİMEDE BAKIN